Om 3x34 Transport

Hvem kunne vide at da 3x34 Transport startede op skulle blive et af de mest kendte flyttefirmaer i Danmark? Den historie kommer her.
FÅ ET TILBUD

Effektiv, sikker og præcis service til dig...

Det er 3x34 Transports overordnede mål. Vi gjorde transport mere effektiv og mere professionel for over 50 år siden - og vi gør det fortsat.

Vi flytter os selv før vi flytter andre og udvikler konstant vores kundeservice og vognpark for at kunne tilfredsstille tidens krav og levere den service du forventer - effektivt, sikkert og præcist.

Alle vores opgaver følges til døren med samme høje standard. 3x34 har en stærk og fleksibel flåde på 250 biler i varierede størrelser - lige fra kassevogne til store lastvogne med hænger og køretøjer til specialtransporter.

Vi har kompetencen til at transportere næsten alle former for gods og er landsdækkende med afdelinger i København og Odense.

Vi flytter Danmark!

Hver tur har sin historie

Hvordan startede 3x34 Flyttefirma?

Det startede i 1971 med at ca. 60 vognmænd gjorde op med daværende Mini Trans og stiftede det nye andelsselskab Mini Transport, som havde Telefon Fasan 4711. Det som vi i dag kender som 3×34 Transport.

Starten var hård for det nye selskab, og mange tænkte tanken at dette flyttefirma blot ville få en kort karriere. Med bare 4 mobile radioer i firmaet, blev 4 biler placeret strategisk rigtigt i Storkøbenhavn og brugt som melde- og ordremodtagerposter.

Man fik af P&T, efter nogle måneder, en ny radiokanal og så kom der ellers gang i udviklingen. Ja allerede det første år fordoblede vi antallet af biler og i 1973 var der 130 vogne.

Så fik vi et kontosystem indarbejdet og vi havde nu ca. 1200 faste kunder, dertil var også, at vi havde rigtig gode priser, 1,39kr pr. km, kostede en lille varevogn. Billigt, hvis man sammenlignede med en kørt km i en hyrevogn, som kostede 2.50 kr.

Så gik det ellers hurtigt og i 1974 blev vores telefonnr. ændret til 34 34 34 og vores flyttefirma kom til at hedde 3×34 Transport a.m.b.a. det, som vi hedder i dag. Samtidig flyttede vi adresse fra Nordre Fasanvej 110 til en ejendom på 215 m3.

Så blev EDB indført i regnskabsafdelingen og det kørte så godt for vores flyttefirma, at vi i 1985 flyttede fordi lokalerne blev for trange og flyttede til Kong Georgs vej 63-67 på Frederiksberg. Radiorummet flyttede først ind 2 år senere, hvor der blev installeret nyt og avanceret telefon og Edb-bookingsystem samt forbedret radiohovedstation, som især kom kunderne til gode.

Fra at være startet med små stationcars, er vi vokset og omfatter i dag små biler, kassevogn, pickup, lift-og lastbiler, hængetræk, multitrækkere, kølevogn, fejebakker, veksel lad med mere.

Vi flyttede efterfølgende fra Kong Georgs vej 63-67, da vi gerne ville udvide med lagerplads, hvilket havde en størrelse af 6.000 m2 lagerhaller. I 2015 besluttede vi at flytte og købe vores eget, og i dag ligger vi på Dybendalsvænget 4 i Taastrup, hvor vi bor i dag og har vores lager.

3×34 Transport a.m.b.a. flyttefirma er et andelsselskab, hvor demokratiet er i højsæde, hvor vognmændene er selvstændige og hvor bestyrelsen i firmaet består af vognmænd, som arbejder tæt sammen med selskabets direktør, som leder den daglige drift. Heldigvis gik det bedre end mange antog og vi har nu eksisteret i mere end 50 år. Og er en af landets største flytteforretning. En position vi agter at beholde i fremtiden, og derfor arbejder vi løbende på at gøre tingene bedre for vores kunder.

Skal du flytte,
gør vi det nemt for dig…

3×34 Transport – dit erfarne og fleksible flyttefirma. Vi er et velkendt Dansk flyttefirma med mere end 50 års erfaring – vi flytter stadig med sikkerhed, kvalitet & service.

Se services

Spørgsmål?

Ønsker du at bestille opbevaring privat eller er erhvervsmæssigt har vi løsningen.
    Hver tur har sin historie

    3x34 har vi en lang historie, som vi er meget stolte af, hvilket er grunden til, at vi har lavet en tidslinje, hvor man kan tage med på en rejse ned gennem 3x34's historie.