Specialtransport

Måske kræver din transport specielle godkendelser eller særlige biltyper. Vi har rigtig mange forskellige biltyper at vælge imellem, så der er altid mulighed for at finde netop den, der passer til din specialtransport. Vi udfører sikkerhedsgodkendte transporter af farligt gods. Desuden er mange af vores biler godkendt efter ADR-konventionen.
Tag kontakt
Løsningen er total hos 3×34 Transport

3x34 Transport tilbyder mange forskellige former for specialtransport

Er det madvarer eller medicin, eller andet som kræver at blive opbevaret køligt, varmt eller i frost, har vi biler til opgaven. Det kan også være dyre malerier, som har en stor værdi. Og her er vi dækket godt ind forsikringsmæssigt, hvis uheldet er ude. Vi har faktisk også en del biler som transporterer farligt gods. Eller det kan være dyre antikviteter, som skal hentes og bringes uden at gå i stykker. Vi har og så transporteret mange forskellige ting. Eksempelvis dyr fra ZOO.

Museumsgenstande
El-tavler
Medicin
Dyre møbler
Antikviteter
Følsomt gods
Bestil nu!

Vores mandskab sidder klar ved telefonen for at hjælpe netop DIG!

Kontakt straks vores salgsafdeling på tlf. 34 34 34 37 eller mail salg@3x34.dk hvor en af vores salgskonsulenter sidder klar med et smil og en plan

Søger I et lagerhotel? Søger I outsourcing af jeres lagerlogistik?

3×34 Logistik tilbyder forskellige løsninger til både store og små virksomheder og webshops, som ønsker professionel lagerstyring og variable lageromkostninger til en god pris.