Studenterkørsel

3x34 Transport tilbyder studenterkørsel – gennem mange år har den såkaldte vogntur været en fast tradition i Danmark som fejring af afslutningen af gymnasiet eller tilsvarende.

3x34 Studenterkørsel

Vi har særdeles attraktive priser – vi sørger for opbygningen af vores biler til sikkerhed for dig og hele din klasse – vi får dem synet til lejligheden, så sikkerheden altid er i top. Flere af vores biler kan bestilles med både ekstra lyd og lys.
Ring nu!

Få et tilbud nu!

Vi vil hurtigst muligt fremsende dig og din klasse et tilbud. Vi har mange forskellige lastbiler.
Løsningen er total hos 3×34 Transport

Vi har særdeles attraktive priser & fest garanti!

Der er rift om vores studenterkørsler, så 3x34 anbefaler at du hurtigst muligt udfylder kontaktformularen, så vil vi fremsende dig og din klasse et tilbud på lige netop den studenterkørsel, der er relevant for jer.
Attraktive priser uden at gå på kompromis
Sikker transport, der opfylder alle lovkrav
Landsdækkende kørsel - Syd, Nord - Øst, Vest
Lys & Lyd - vi bygger vognen som I vil
Studenterkørsel siden 1971 - vi ved hvad festen kræver
Bestil nu!

Hvorfor gå og vente?

Har du spørgsmål vedrørende studenterkørsel, priser og regler, eller ønsker du at bestille en studentervogn, så send jeres oplysninger her.

I alt respekt anser vi os som nogle af de bedste i Danmark til studenterkørsel.
Ikke nok med at vi er firmaet med de fleste studenterbiler – 1000-vis af kørte studenterture siden 1971 – men vi leverer også varen, til aftalt pris, kvalitet og service. – selvfølgelig i den velkendte grønne farve!

Når vi kører rundt med vores studenterbiler, er de udstyret med fed musik & godkendte siddepladser. Hos os vælger vi sikkerhed frem for alt andet, derfor er det også nemt at komme ind og ud af vores biler.

Vi har tag på alle vores biler, hvis uheldet nu er ude og det skulle begynde at regne.

Der er rigtig mange studenterbiler ude på markedet, og det kan være svært at vælge, hvem man skal køre med, men hvorfor sidde og vente? Der er rift om studenterbilerne fordi vi hos 3x34 Transport er dygtige, pålidelige og fleksible.

Vores vognmænd møder dig og dine kammerater friske og med godt humør.
Har I specielle ønsker med hensyn til pynt eller andet, kan man altid tage en snak med vognmanden.

Book nu!