Flyttefirma i København

Leder du efter et flyttefirma i København? Så kan 3x34 kan hjælpe!. Vi klarer flytninger i hele Danmark og du bestemmer selv om du ønsker en billig møbeltransport, hvor du selv står for at bære møblerne ind, eller totalflytning hvor vores flyttemænd klarer slæbet.

Dit flyttefirma i København med mere end 50 års erfaring

I over 50 år har vi været Danskernes foretrukne flyttefirma. Vores flyttefirma har afdelinger i både København og Odense og råder over mere end 250 biler i varierende størrelser. Lige fra kassevogne til de helt store lastvogne med kran. Herudover har vi også køretøjer til special transport.

Uanset om det er en almindelig flytning eller du har et klaver på 3. sal, et pengeskab i kælderen eller en specialopgave, er vores erfarne og venlige flyttefolk klar til at hjælpe dig med opgaven.

Fleksible Flytninger i København - og resten af Danmark

Hos 3×34 kan vi klare flytninger i hele København men også i resten af Danmark. Vi hjælper til en problemfri flytning og vi tilbyder vores kunder en professionel og fleksibel service til alle typer flytteopgaver.

Har du behov for at flytte aften, nat, weekend eller søn og helligdage, er det også en mulighed. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på tlf. 34 34 34 34.

Du kan naturligvis også købe professionelle flyttekasser, indpakningspapir, flyttetæpper eller boblefolie til dine ting.

Ring nu!
Dit flyttefirma i København
3x34 klarer din flytning i København

Hvad koster en flytning i København?

Der er flere faktorer der spiller ind i forhold til prisen bl.a.:

  • Hvor meget skal flyttes?
  • Hvilken etage flyttes der fra/til?
  • Afstanden på selve flytningen
  • Er der tunge ting som f.eks. et klaver eller et pengeskab der skal flyttes?
  • Hvor mange flyttefolk skal du bruge?

For at give dig en indikator er her nogle minimums priser:

Enmandsbetjente vogne max 3500 KG: Fra 375,75 pr. tur

Enmandsbetjent vogn – tonsbiler: Fra 600 kr. pr. tur

Tomandsbetjente flyttevogne: Fra 1000 kr. pr. tur

Du kan se vores fulde

prisliste her eller du kan få et godt tilbud ved at udfylde vores flyttetilbud formular her – har du spørgsmål er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 34 34 34 34 og få et uforpligtende tilbud.

Billigt flyttefirma i København - Fast pris også med delbetaling

Hvis du leder efter en billig flytning, er 3×34 det rigtige flyttefirma til din flytning. Den billigste måde at flytte er ved at du selv står for af og pålæsning, således at det kun er møbeltransport. Det kræver blot en mand og en flyttebil fra 3×34.

Totalflytning - Vores professionelle flyttemænd hjælper med det hele

Vi ved at en privatflytning kan være uoverskuelig. Derfor står vores professionelle flyttemænd klar til at tilbyde dig den hjælp, du har brug for.

Pris og kvalitet hænger som regel sammen – også hos 3×34. Som landets største flyttefirma kan du være sikker på at 3×34 gør din flytning så problemfri som muligt.

Billig flytning med delbetaling

Hos 3×34 behøver din flytning ikke være en uoverkommelig økonomisk mundfuld. Du kan vælge at dele betalingen op over en længere periode til 0% i rente. Du kan f.eks. vælge om du ønsker at afdrage med 299, 499 eller 699 kr. pr. md.

Du kan læse mere om vores flyttefinansiering her, eller kontakte os på telefon 34 34 34 34 for et gratis og uforpligtende tilbud på din flytning.

Forsikring: Dine ejendele vores ansvar

Vi passer på dine ejendele og selvom 3×34 er det bedste flyttefirma i København, kan der naturligvis ske et uforudset uheld under en flytning eller ved opbevaring af indbo. Hos 3×34 har vi selvfølgelig en forsikring, hvis uheldet er ude. Du kan læse mere om vores forsikring her.

Erhvervsflytning klarer vores flyttemænd også

Skal virksomheden have nyt kontor i København eller et helt andet sted i Danmark? Så få et tilbud fra 3×34 – vi er også specialister i erhvervsflytninger. Vi klarer flytninger i både København og omegn eller i resten af Danmark.

Vores erfarne flyttemænd flytter både inventar, kopimaskiner og andet, men 3×34 kan også hjælpe med flytning af IT, telefoni mv.

Vi kan også levere flyttekasser, labels og andre hjælpemidler, ligesom vi kan lave en vejledning til medarbejderne ift. opmærksomhed og pakning.

3×34 kan også koordinere med andre leverandører i forhold til jeres flytteprojekt. Ring på 34 34 34 34 og få et uforpligtende tilbud på jeres erhvervsflytning.

Andre leveringsområder: