Flyttefirma på Sjælland - Møbeltransport eller flytning med flyttemænd

Er du på udkig efter et flyttefirma i Sjælland? Så er 3x34 klar til at assistere! Vi varetager flytninger over hele Danmark, og det er op til dig, om du foretrækker en prisvenlig møbeltransport, hvor du selv håndterer indbæring af møbler, eller en totalflytning, hvor vores dygtige flyttemænd tager sig af de tunge løft.

Dit flyttefirma på Sjælland med mere end 50 års erfaring

Med mere end et halvt århundredes erfaring er vi danskernes foretrukne valg, når det gælder flytninger. Vores flyttefirma har afdelinger både på Sjælland(København) og i Odense, og vi disponerer over en flåde af over 250 køretøjer i forskellige størrelser, fra varevogne til store lastbiler med lifte.

Vi tilbyder også køretøjer til specialtransport. Uanset om det drejer sig om en standardflytning, eller du står over for en særlig udfordring som et klaver på 3. sal, et pengeskab i kælderen eller en speciel opgave, står vores erfarne og imødekommende flyttemænd klar til at hjælpe dig med dine behov.

Fleksible Flytninger både på Sjælland og i resten af Danmark

3×34 kan håndtere flytninger over hele Sjælland samt resten af Danmark. Vi sikrer en problemfri og effektiv flytning og tilbyder vores kunder professionel og fleksibel service for alle typer af flytteopgaver. Skal du flytte om aftenen, natten, i weekenden eller på helligdage, tilbyder vi også denne service. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på tlf. 34 34 34 34.

Sikker flytning: Selvfølgelig kan du også købe professionelle flyttekasser, indpakningspapir, flyttetæpper eller boblefolie hos os.

Ring nu!
Flyttefirma på Sjælland
Erhvervsflytning på Sjælland

Hvad koster en flytning på Sjælland?

Prisen på en flytning afhænger af flere faktorer, herunder:

  • Mængden af ting, der skal flyttes
  • Hvilken etage tingene flyttes fra/til
  • Afstanden for flytningen
  • Om der er tunge genstande, som f.eks. et klaver eller et pengeskab, der skal flyttes
  • Antal flyttemænd der er nødvendige for opgaven

Her er nogle eksempler på vores startpriser:

  • Enmandsbetjente vogne max 3500 KG: Fra 375,75 pr. tur
  • Enmandsbetjent vogn – tonsbiler: Fra 600 kr. pr. tur
  • Tomandsbetjente flyttevogne: Fra 1000 kr. pr. tur

Se vores fulde prisliste eller få et godt tilbud ved at udfylde vores flyttetilbud formular. Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 34 34 34 34 for et uforpligtigende tilbud.

Billigt flyttefirma på Sjælland - Fast pris også med delbetaling

Hvis du søger en økonomisk flytteløsning, er 3×34 det rette flyttefirma for dig. Den mest prisvenlige løsning er, når du selv står for at læsse af og på, hvilket kun kræver en mand og en flyttebil fra 3×34..

Totalflytning - Vores professionelle flyttemænd tager sig af din flytteopgave

En privatflytning kan virke overvældende, og derfor er vores professionelle flyttemænd klar til at yde den nødvendige assistance.

Hos 3×34, som er landets største flyttefirma, sikrer vi, at din flytning forløber så gnidningsfrit som muligt, hvor pris og kvalitet går hånd i hånd.

Billig flytning med delbetaling

Med 3×34 behøver din flytning ikke at være en stor økonomisk byrde. Vi tilbyder muligheden for at opdele betalingen over en længere periode til 0% i rente, hvor du kan vælge afbetalingsbeløb på 299, 499 eller 699 kr. pr. md.

Læs mere om vores flyttefinansiering eller kontakt os på telefon 34 34 34 34 for et gratis og uforpligtigende tilbud på din flytning.

Vi varetager din flytning på Sjælland

Indbo forsikring: Dine ting, vores ansvar

Vi tager godt hånd om dine ejendele, og selvom 3×34 er et førende professionelt flyttefirma på Sjælland, kan der opstå uforudsete hændelser under flytningen eller opbevaringen. Derfor har vi selvfølgelig forsikring, hvis uheldet skulle være ude. Du kan læse mere om vores forsikringstilbud her.

Erhvervsflytning - det klarer vores flyttemænd også

Skal din virksomhed flytte til et nyt kontor på Sjælland eller et andet sted i Danmark? Få et tilbud fra 3×34 – vi er specialister i erhvervsflytninger. Vi håndterer flytninger både på Sjælland og i resten af Danmark.

Vores erfarne flyttemænd kan flytte inventar, kopimaskiner og andet udstyr, men 3×34 kan også assistere med flytning af IT-udstyr og telekommunikation. Vi tilbyder desuden flyttekasser, labels og andre hjælpemidler samt vejledning til medarbejdere om mærkning og pakning.

3×34 kan også koordinere med andre leverandører i forbindelse med jeres flytteprojekt. Ring på 34 34 34 34 og få et uforpligtigende tilbud på jeres erhvervsflytning.

Bedste Flyttefirma Sjælland - Få et tilbud fra 3x34

Med et erfarent flyttefirma som 3×34 er du sikret den bedst mulige flytteoplevelse og en god service. Kontakt os i dag for et uforpligtigende tilbud – hvis du har brug for opbevaring kan vi også hjælpe med det.

 

Andre leveringsområder: